FANDOM


From Youtube

Description

This day aria (Dutch)

[Queen Chrysalis] Vandaag is het dan de grote dag, het soort van dag waar op ik altijd heb gewacht. Iedereen doet wat ik zeg als ik in de watten wordt gelegd, ze zijn zo dom ik heb ze in mijn macht!

[Princess Cadance] Vandaag is het dan de grote dag, het soort van dag waar op ik altijd heb gewacht. Maar voor mij is er geen taart, en ze heeft mijn lievelings-paard, mijn trouwerij ben er niet bij, ze heeft de macht!

[Queen Chrysalis] Die stomme jurk wil ik niet aan, ik heb geen zin in een stuk taart. Nee, ik lieg als ik het zeg, zal ik altijd om hem geven en en mijn leven met hem delen. De waarheid ik geeft geen snars om hem! Nee, ik hou niet van mijn schat, mijn hart is leeg en zwart! Maar toch is de bruidegom van mij!

[Princess Cadance] Ik moet heel snel iets bedenken, snel ontsnappen en hier weg. Hoop, ik zal liegen als ik het zeg, ben niet bang hem te verliezen, dat hij haar als bruid zal kiezen, dit mag toch niet, ze haalt hem bij me weg! Oh, mijn schat, ik hou van jou! Ik denk alleen maar nog aan jou! Oh, Shining Armor! Ik kom er aan en Gauw.........

[Queen Chrysalis] Hij kan er nu echt niet meer onderuit, vandaag wordt ik dan toch de mooi bruid!

[Princess Cadance] We zijn te laat, ik ben zo bang! Nu zal zij trouwen met een slang! Shining Armor is van.......

[Queen Chrysalis] ....Mij.......van mij.

EN DE REPRISE:


[Queen Chrysalis]

Deze dag was echt was alles perfect ja, het soort dag waar ik zo lang heb gewacht. Ik heb iedereen in mijn macht. Elke merrie, hengst en wacht. Ik ben zo blij wie had dit ooit gedacht?

Bedankt LPSSharon voor de lyrics!

Appears on these pages
of

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current15:42, August 28, 2015Thumbnail for version as of 15:42, August 28, 2015480 × 269 (17 KB)MrLazarV (wall | contribs)created video

Metadata